Rødbedesalat med perlebyg
Denne salat er dejlig anderledes og fyldig, og passer godt som tilbehør til gryderetter og kød eller fisk. Den er fundet på madopskrifter.nu
Til 3 pers.
Ingredienser:
75 g perlebyg
300 g rå rødbede
3/4 tsk havsalt
1/2 tsk sort peber
1,5 tsk tørret timian
1,5 spsk olivenolie
50 g pinjekerner
75 g rucolasalat
225 g feta 40+
Kog perlebyg efter anvisning på pakken. Skylles i koldt vand efter kogning og dryppes af. Afkøles.
Tænd ovnen på 180 grader varmluft/ 200 grader alm. ovn.
Skær rødbederne i små tern og krydr dem med salt, peber og timian, og hæld olivenolie over. Bag dem i ovnen i ca. 25 minutter. Afkøles.
Rist pinjekernerne på en tør pande, lad dem afkøle. Skyl rucolaen og skær fetaosten i små tern.
Blad de afkølede ingredienser sammen, og hæld evt. lidt god olivenolie over.