Grov, mættende pastasalat
Ingredienser:
- 200 g fuldkornspasta, kogt og afkølet
- 150 g grønkål, skyllet godt, ribbet og hakket groft
- 1/4 rødt spidskålshoved, snittet meget fint
- 3 majskolber, kogt, afkølet og kornene skåret fra (brug evt. frosne, optøede majs, som har fået et hurtigt opkog)
- 280 g kylling (f.eks. inderfilet), kogt, afkølet og skåret/revet i små stykker
- 1 dl creme fraiche
- 2 spsk god mayonnaise
- et lille bundt purløg, hakket
- 1-2 spsk æbleeddike
- groft salt og friskkværnet peber
- 200 g bacontern, stegt og afkølet
Fremgangsmåde:
Vend pasta, kål, majs og kylling sammen i en skål.
Rør dressingen af creme fraiche, mayo, purløg, æbleeddike og rør det i salaten, sammen med bacon. Smag til med salt og peber.